Kaliumsorbat er et høyeffektivt, trygt og giftfritt konserveringsmiddel for mat. Selv om kaliumsorbat er ett av mange konserveringsmidler på markedet, er det et av de beste, da det er harmløst og allsidig. Kaliumsorbat produseres for det meste syntetisk.
Det er et smak- og luktfritt pulver. Ifølge FDA anses det som trygt å bruke, da det brytes ned i kroppen til vann og karbondioksid. Det står på listen over konserveringsmidler som kan brukes i kosmetiske produkter med begrensninger. Den maksimalt tillatte konsentrasjonen i sluttproduktet er 0,6 %, beregnet som sorbinsyre. Det fungerer best i et surt miljø, ellers er egenskapene mye svakere.
Følgende parametere definerer kvalitetsstandardene for vår naturlige maisstivelse:
Fuktighet [%]: Minimum 9%, Maksimum 12,5%
Protein [%]: Maksimum 0,4%
pH: Område 5 til 7
Elementer forespurt i standard Resultat
Utseende Lys gul til lys brun Overensstemmelse
Råprotein 46% min 46.15%
Råfett 1.0% min 1.10%
Råfiber 3.0% maks 2.20%
Fuktighet 10 % maks 8.22%
Kalsium 0.20%
Fosfor 0.65%
Totale aminosyrer 4.50%
Totalt fordøyelige næringsstoffer 73% min 78.00%
Kvalitetsstandard
Råprotein 50% min,
Aske 30% maks,
Fuktighet 10% maks,
Aske 32% maks,
Fett 12% maks,
Emballasje
Som kundene ønsker, eksportstandard 50 kg eller 25 kg per vevd pose eller større pose (vi kan trykke posen etter ditt design).
Råfett: 10% maks
Råaske: 18% maks
Fuktighet: 10% maks
Salt og sand: 5% maks
Emballasje: 25 kg / pose
Maisstivelse brukes ofte i ketchup, majones, ulike sauser og puddinger, samt i paifyll. Dette produktet kan også hjelpe hvis du trenger å gjøre deigen mindre glutenholdig og gi den litt ømhet og mykhet. Maisstivelse har litt flere kalorier enn potetstivelse. Dette produktet inneholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i hver produksjonsfase. Garnec var den første i Russland som fikk rett til å merke sine produkter med "Kryssede Korn"-merket. Dette merket er et sikkerhetsmerke for glutenfrie produkter fra Foreningen av Europeiske Cøliaki-selskaper, anerkjent i de fleste utviklede land.
Vekt: 400 g
Det er et biprodukt fra utvinning av olje fra solsikkefrø, for dyrefôring.
I Frankrike brukes det ofte i dyrefôr på grunn av sitt proteininnhold, spesielt for drøvtyggere.
Vår produkt er sertifisert, det er et produkt beregnet for oppdrettere.
Durumhvete er en vårhvetevariant som vanligvis males til semule og brukes til å lage pasta. Det kan også males til et finere mel og brukes til å lage brød eller pizzadeig.
Hvit krystall sukker, uten klumper, flekker og fremmede urenheter. Sukkeret er søtt, uten fremmed lukt og smak. Sukkeret er gjennomsiktig når det er oppløst, uten uløselig sediment, mekaniske og andre urenheter. IKKE GMO
Massefraksjon av fuktighet: 0,08%
Farge i løsning ICUMSA-enheter: 43,0
Massefraksjon av sukrose, %: ikke mindre enn 99,82%
Løkgranulat brukes som en type krydder. De aromatiserte granulatene er laget av dehydrerte løk. Dette stoffet er laget av malte dehydrerte løk, oftest fra løkknoller. På grunn av dehydreringen har produktet en lengre holdbarhet. Det sies at tørkede løk forebygger bakteriell infeksjon og bidrar til å redusere risikoen for ulike bakterielle og soppinfeksjoner.
Løkgranulat er perfekt for å heve smaken på ulike retter samt krydderblandinger, marinader, dressinger og sauser. Løkgranulat kan erstatte den tradisjonelle løksmaken i maten og drikken din. Gråt ikke! Garanti.
Forpakning: 250g, 500g og i løsvekt
Enten bunner eller kvarter, tilbyr Frosty Foods høye kvalitetsstandarder for alle typer bearbeidede artisjokker tilpasset forbrukerpreferanser.
Oppbevares fryst under -18° C
Pakkingstyper
400
gram
10
kilo
2,5
kilo
10
kilo
Typer
Bunner
Kvarter
Baguetten er et brød med heving og etterheving, med et rustikt utseende, sprø skorpe, spiss avslutning og en generøs topping av linfrø, sesam og valmuefrø. Et brød med en eksepsjonell smak, aromatisk og næringsrikt. Rikt på fiber og en kilde til proteiner. Krummen, hvor man finner andre frø som solsikkefrø og havreflak, har en gylden tone og all smaken av blandingen av hvetemel og brent malt. Et brød som definitivt er laget for kornelskere. I tillegg er sesamfrø rike på flerumettede fettsyrer (gode fettsyrer for kroppen, inkludert omega 3 og omega 6), som bidrar til å redusere kolesterol og forebygge hjerte- og karsykdommer. Det er også en utmerket kilde til vitamin B1. Linfrø har også ernæringsmessige egenskaper som skiller dem fra andre matvarer. De regnes som en av de mest kraftfulle plantebaserte matvarene på planeten.
REF:Q205B
EAN-13:8436017107517
EAN-14:18436017107514
VEKT FØR STEKING (G):280 g
VEKT ETTER STEKING:250 g
LENGDE (CM):46 cm
BREDDE (CM):6 cm
TINE:20 min. | ROMTEMPERATUR
STEKE:16 min. | 200ºC
DIMENSJONER:503x293x368
ENHETER:30 Enheter/Eske | 30 Esker/Pall
ENERGIVERDI (KCAL/KJ):1256 / 300
PROTEINER (G):9,89
KARBONHYDRATER (G):51,82
SUKKER (G):1,59
FETT (G):4,43
KOSTFIBER (G):6,70
SALT (G):1,25
{"Storage":"Oppbevares på et kjølig, tørt sted og unngå direkte sollys","Packing":"25 kg / Pose","Crude Ash":"Råaske 18% Maks","Moisture":"Fuktighet 10% Maks","Purity":"Fiskemelfôr","Crude Fat":"Råfett 10% Maks","Shelf Life":"Holdbarhet 12 måneder","Appearance":"Gul pulver, unik aroma av fiskemel","Salt and Sand":"Salt og Sand 5% Maks"}
Baguettina er et brød med heving og etterheving, med et rustikt utseende, sprø skorpe, spiss avslutning og en generøs topping av linfrø, sesam og valmuefrø. Et brød med en eksepsjonell smak, aromatisk og næringsrikt. Rikt på fiber og en kilde til proteiner. Krummen, hvor man finner andre frø som solsikkefrø og havreflak, har en gylden tone og all smaken av blandingen av hvetemel og ristet malt. Et brød som definitivt er laget for kornelskere. I tillegg er sesamfrø rike på flerumettede fettsyrer (gode fettsyrer for kroppen, inkludert omega 3 og omega 6), som bidrar til å redusere kolesterolet og forebygge hjerte- og karsykdommer.
REF:Q203A
EAN-13:8436017118179
EAN-14:18436017118176
VEKT FØR KOKING (G):150 g
VEKT ETTER KOKING:135 g
LENGDE (CM):27 cm
BREDDE (CM):6.5 cm
TINE:20 min. | ROMTEMPERATUR
BAKING:5 min. | 200ºC
DIMENSJONER:600x398x263
ENHETER:50 Enheter/Kartong | 28 Kartong/Pall
ENERGIVERDI (KCAL/KJ):1151 / 275
PROTEINER (G):9,36
KARBONHYDRATER (G):42,98
SUKKER (G):0,64
FETT (G):5,43
KOSTFIBER (G):8,40
SALT (G):1,28
Brød med poeng og forberedelse, med rustikk utseende, sprø skorpe, spiss avslutning og generøs topping av linfrø, sesam og valmuefrø. Et brød med en eksepsjonell smak, aromatisk og næringsrikt. Rikt på fiber, kilde til proteiner og redusert sukkerinnhold. Krummen, hvor man finner andre frø som solsikkefrø og havreflak, har en gylden tone og all smaken av blandingen av hvetemel og brent malt. Et brød som definitivt er laget for kornelskere. I tillegg er sesamfrø rike på flerumettede fettsyrer (gode fettsyrer for kroppen, inkludert omega 3 og omega 6), som bidrar til å redusere kolesterol og forebygge hjerte- og karsykdommer. Det er også en utmerket kilde til vitamin B1. Linfrø har også ernæringsmessige egenskaper som skiller dem fra andre matvarer. De anses for å være en av de kraftigste plantebaserte matvarene på planeten.
REF:P460A
EAN-13:8436017118100
EAN-14:18436017118107
VEKT FØR KOKING (G):345 g
VEKT ETTER KOKING:290 g
LENGDE (CM):37.5 cm
BREDDE (CM):8 cm
TINE:20 min. | ROMTEMPERATUR
BAKING:18 min. | 200ºC
DIMENSJONER:600x398x263
ENHETER:28 Enheter/Eske | 28 Esker/Pall
ENERGIVERDI (KCAL/KJ):1143 / 273
PROTEINER (G):10,45
KARBOHYDRATER (G):49,43
SUKKER (G):1,59
FETT (G):5,68
KOSTFIBER (G):5,45
SALT (G):1,25